Skip to Content

GeoAcademy 2018 Yıldızları

GeoAcademy Yıldızlarımızı tanıyalım.

2018 GeoAcademy Yıldızları Neler Söyledi

Damla Yılmaz

ODTÜ mezunu bir şehir plancısıyım. Rubik Küpü çözmeyi ve değişik Rubik Küpler biriktirmeyi seviyorum. Hayalim bir gün kendi Rubik Küpü’mü tasarlamak.

Damla Yılmaz, Esri Türkiye Geoacademy programını başarıyla tamamlayarak, ArcGIS Desktop Associate Sertifikasını almaya hak kazanmıştır. 

Damla Yılmaz, Esri Türkiye Teknoloji Direktörlüğünde Kıdemli Çözüm Mühendisi olarak çalışmaktadır.

Doğa Sezer

Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun oldum. Öğrencilik hayatım ve sonrasında Çok Disiplinli Kent Planlama ve Tasarım Projeleri ve Yarışma Projeleri içerisinde Şehir Plancısı Müellif ve Ekip Başı olarak da çalışma şansı buldum. Tüm projelerin analiz ve tasarım aşamalarında aktif kullandığım CBS yazılımları konusunda kendimi geliştirmek aynı zamanda hem yazılımların gelişimine hem de mesleki donanımımın gelişimine katkı sağlamak istiyorum. Mesleki çalışmalarıma ek olarak ilgi duyduğum 3 Boyutlu Modelleme, Tasarım ve Görselleştirme, Dijital Sanatlar, Grafik Tasarım alanlarında kendimi geliştirmeye devam edeceğim.

Doğa Sezer, Esri Türkiye Geoacademy programını başarıyla tamamlayarak, ArcGIS Desktop Associate Sertifikasını almaya hak kazanmıştır. 

Doğa Sezer'i profesyonel iş hayatında farklı kapılar açacak olan bu sertifikayı başarıyla kazandığı için tebrik ederiz.